De werkzaamheden voor de verbouwing zullen van start gaan vanaf begin september 2023 en we hopen dat het nieuwe receptiegebouw medio maart 2024 gerealiseerd zal zijn.

Tijdens de bouwperiode zullen we de receptie verplaatsen naar de rode chaletcaravan op kavel 49; de eerste chaletcaravan aan de linkerkant na de slagbomen. De horeca is vanaf 28 augustus gesloten.

Tevens willen we u laten weten dat de wasmachine en droger tijdelijk worden verplaatst naar het toiletgebouw. De exacte openingstijden zullen op een later moment worden gecommuniceerd.

We willen u ook informeren dat we het glasvezelsignaal tijdelijk niet kunnen gebruiken, waardoor er geen internet via onze wifitickets mogelijk is tijdens de verbouwingsperiode. Onze excuses voor het ongemak, we hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

We zijn enthousiast over de komende verbouwing en we doen ons best om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hebben over de verbouwing of andere zaken, aarzel dan niet om ons te benaderen.

Dank u voor uw begrip en medewerking tijdens deze periode. We kijken er erg naar uit om u dadelijk te verwelkomen in het nieuwe receptiegebouw!

Met vriendelijke groet,

Camping ’t Wisentbos
Familie Travaille