Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

 Beste gast,

We hebben jullie eerder bericht dat er een speciaal corona-protocol geldt op onze camping per 28 maart 2020. Hieraan waren een aantal voorwaarden/regels verbonden.

De Veiligheidsregio Flevoland heeft de voorwaarden opnieuw bekeken en heeft besloten om het verbod op het openstellen van toiletvoorzieningen vanaf, 22 mei 2020, in te trekken. We hebben hierop direct actie ondernomen en kunnen u melden dat de toiletten klaar zijn voor gebruik, natuurlijk wel met inachtneming van de maatregelen volgens het RIVM. Let wel: alleen de toiletvoorzieningen mogen open, de douche- en wasgelegenheden blijven gesloten.”

Het chemische toilet kun je dan legen in de stortplaats die aan de linkerkant van het toiletgebouw hangt. Let ook goed op dat je het vuil water opvangt en in het riool afvoert. Aankomsten zijn dus weer van harte welkom, dagelijks tot 20.00 uur. Wel graag van te voren reserveren, dit kan via de website, telefonisch, of per mail.

Verder gelden er nog steeds de overige strenge voorwaarden waaraan de camping moet voldoen in het kader van de bestrijding van de uitbraak van COVID-19.
Het blijft een vervelende, lastige maar vooral onzekere situatie. Wanneer we met z’n allen deze regels naleven kunnen we samen genieten van een fijn en veilig verblijf op onze camping.

Voor camping ’t Wisentbos houdt dit in de praktijk het volgende in:

Receptie

  • De receptie is gesloten.
  • Voor vragen of opmerkingen kunt u dagelijks telefonisch bij ons terecht tussen 9.30 en 16.00 uur. Per mail heeft vanwege de drukte onze voorkeur.
  • Betaal zo veel mogelijk digitaal; het liefst overboeken via internetbankieren.

Sanitairgebouw

De Veiligheidsregio Flevoland heeft de voorwaarden opnieuw bekeken en heeft besloten om het verbod op het openstellen van toiletvoorzieningen vanaf, 22 mei 2020, in te trekken.

We hebben hierop direct actie ondernomen en kunnen u melden dat de toiletten klaar zijn voor gebruik, natuurlijk wel met inachtneming van de maatregelen volgens het RIVM.

Let wel: alleen de toiletvoorzieningen mogen open, de douche- en wasgelegenheden blijven gesloten

Horeca

  • De horeca is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 17:00 tot 19:00.
  • De horeca is alleen geopend voor afhaal.
  • Betalen is enkel mogelijk via pin. Met voorkeur op contactloos pinnen.

Jaarplaatsen/Huurcaravans

  • Heeft u een vaste jaarplaats of een huurcaravan, dan kunt u gewoon komen/blijven.

Seizoenplaatsen

  • Heeft u een seizoenplaats, dan kunt u alleen komen als u aan de bovenstaande genoemde richtlijnen kunt voldoen. Alleen deze plaatsen zullen wij van stroom voorzien.

Dagbezoek/visite

Dagbezoek of visite is op dit moment niet toegestaan.

Evenementen

Voorlopig zijn alle geplande activiteiten zoals de bingo en de viswedstrijden afgelast. Ook is er geen animatieteam aanwezig.

Informatievoorziening

Zorg ervoor dat uw contactgegevens bekend zijn bij ons. Wij kunnen u dan snel informeren over zaken die relevant zijn.

Huisarts

Voor politie, brandweer en ambulance ALTIJD 112, daarna onmiddellijk de receptie waarschuwen via telefoonnummer 0321 – 316606 (OPTIE 1) voor het openen van de slagboom en het begeleiden van de hulpdiensten naar de juiste locatie.

HUISARTSEN:

Uitsluitend in geval van nood gebruik maken van de gebruikelijke huisartsenzorg en eerst bellen met de huisartsenpost.

Overdag: 0321- 312244 (centrum) of 0321- 314200 (zuid) of 0321 – 385150 (west).

De avond- nacht en weekenddienst is bereikbaar via het nummer 0900-3336333 tussen 17.00 uur en 08.00 uur. Dan hoort u welke arts dienst heeft (Houd pen en papier bij de hand).

AED Defibrillator aanwezig op de receptie!

 

Tot slot

Het is een ontzettende vervelende, lastige maar vooral onzekere situatie. We begrijpen dat dit ingrijpende maatregelen zijn. Heeft u vragen stel deze vanwege drukte zoveel mogelijk per mail. We wensen u veel gezondheid in deze roerige tijden toe, zorg goed voor uzelf en elkaar.

Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Hartelijk voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Siebrand en Anja Travaille

Camping ’t Wisentbos